Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού. Δωρεάν ξεναγήσεις σε Αθήνα & Αργολίδα.

στις

Αύριο 21 Φεβρουαρίου είναι η Παγκόσμια Ημέρα Ξεναγού. Με αφορμή την ημέρα αυτή λοιπόν, την Κυριακή 24 Φεβρουαρίου, το Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών διοργανώνει το 9ο Κυνήγι Θησαυρού στην Αθήνα και μας προσκαλούν με τις οικογένειες και τους φίλους μας να ανακαλύψουμε μουσεία και μνημεία της πρωτεύουσας. Όσοι ολοκληρώσουν την αποστολή, θα κερδίσουν δωρεάν ξεναγήσεις που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Μαρτίου, ενώ οι μικροί φίλοι θα παραλάβουν πιστοποιητικό συμμετοχής και μικρά αναμνηστικά της συμμετοχής τους.

Η εκκίνηση-εγγραφή φέτος θα γίνεται στο καφέ «Ο Κήπος του Μουσείου», Πατησίων 44, έξω από το Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο (εδώ), από τις 10 το πρωί, μέχρι τις 12.

Το Κυνήγι Θησαυρού φέτος θα κινηθεί στο Εθνικό Αρχαιολογικό Μουσείο, το Επιγραφικό Μουσείο και την περιοχή του Πεδίου του Άρεως.

Το Σωματείο ελπίζει ότι, όπως και τις προηγούμενες χρονιές, θα αγκαλιάσουμε την προσπάθειά τους αυτή ανακαλύπτοντας και γνωρίζοντας μια Αθήνα που δε μας πληγώνει αλλά μας κάνει καλύτερους πολίτες.

Για οποιαδήποτε περαιτέρω διευκρίνιση και επικοινωνήστε ,είτε με αποστολή email στο gemma.guide@yahoo.gr είτε με μήνυμα στη σελίδα του σωματείου στο Facebook Σωματείο Διπλωματούχων Ξεναγών Αθήνας.

Εμείς δυστυχώς φέτος δεν θα μπορέσουμε να συμμετέχουμε στο κυνήγι της Αθήνας, όμως σας το προτείνουμε ανεπιφύλακτα και σας συμβουλεύουμε να ρίξετε πρώτα μια ματιά στο άρθρο μας για την συμμετοχή μας στο 6ο Κυνήγι θησαυρών που πραγματοποιήθηκε το 2016 στην Πλάκα!

Αντίστοιχες δράσεις θα γίνουν το Σαββατοκύριακο και στην Αργολίδα . Δείτε παρακάτω τις ώρες και τα σημεία συνάντησης.

  Σάββατο 23 Φεβρουαρίου:

  • 12:30 Μυκήνες
  • 13:00 Ναύπλιο(πλατεία Συντάγματος).Περιήγηση στο ιστορικό κέντρο/Αρχαιολογικό Μουσείο
  • 13:00 Παλαμήδι

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου:

  • 12:00 Τίρυνθα
  • 12:30 Επίδαυρος

Καλές Βόλτες!

Advertisement

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s