Τρύγος Μαυροδάφνης 2019 στην Achaia Clauss

στις

Ο Σεπτέμβρης ήρθε, η εποχή του τρύγου έχει ξεκινήσει από τα τέλη Αυγούστου και καλά κρατεί, ανάλογα και την ποικιλία βέβαια. Σταφύλια κόβονται στ’ αμπέλια και γεμίζουν τα κοφίνια. Εσύ άραγε την έχεις ζήσει ποτέ αυτή την εμπειρία;

Η δική μας Achaia Clauss σου δίνει την ευκαιρία και φέτος να ζήσεις την εμπειρία του τρύγου και μάλιστα της τοπικής μας μαυροδάφνης! Για πάμε να δούμε λοιπόν τις μας λέει η πρόσκλησή τους.

»…Γιατί, θυμούμαι, το μυστήριο τούτο με τυράννησε πολύ – πώς μπορεί να γίνει το σταφύλι κρασί – μονάχα ο Άγιος Αύγουστος μπορούσε να κάμει ένα τέτοιο θάμα· κι έλεγα: Αχ, να τύχαινε να τον συναπαντήσω μια μέρα στο αμπέλι που είχαμε απόξω από το Μεγάλο Κάστρο και να τον ρωτήσω να μου πει το μυστικό. Τι ‘ναι το θάμα τούτο δεν καταλάβαινα. Η αγουρίδα γίνεται σταφύλι, το σταφύλι γίνεται κρασί, το κρασί το πίνουν οι ανθρώποι και μεθούνε· γιατί μεθούνε; Όλα αυτά μου φαίνουνταν μυστήρια φοβερά…».
Αναφορά στον Γκρέκο, Νίκος Καζαντζάκης

Και να που πέρασε ένας ολόκληρος χρόνος…
Και οι αγουρίδες γινήκανε σταφύλια ζουμερά, πεντάγλυκα, που μας περιμένουν να τα τρυγήσουμε.

Σας προσκαλούμε το Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου, στις 7:00 τα χαράματα, να έρθετε στο Κτήμα της ACHAIA CLAUSS, για να μοιραστούμε την μαγική εμπειρία του 158ου τρυγητού της Μαυροδάφνης.
Για μία ακόμα χρονιά, να μοιραστούμε την ευφορία της επαφής με την μοναδική Φύση του Οινοποιείου και την χαρά της συμμετοχής σε αυτόν τον ιδιότυπο »πόλεμό» μας. Μαζί μας κι εφέτος θα είναι ο Τσίλιας, το άσπρο άλογό μας, να μας βοηθάει στην μεταφορά των κοφινιών.

Ελάτε όλη η οικογένεια, μικροί, μεγάλοι.
Φορέστε κλειστά παπούτσια.
Ντυθείτε με το καλό σας χαμόγελο.
Για τα υπόλοιπα θα φροντίσουμε εμείς!

Περισσότερες πληροφορίες στην σελίδα του οινοποιείου Achaia Clauss Winery.

Η εμπειρία είναι πολύ ωραία, το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να σηκωθείς νωρίς αλλά και τι πειράζει, για τρύγο πας! Μην το χάσεις!

Ραντεβού λοιπόν αυτό το Σάββατο 7 Σεπτέμβρη στις 07:00 το πρωί στην Achaia Clauss.

Advertisement

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s