Ξεκίνησε το Patras Wine Club για φέτος

στις

Ξεκίνησε το Patras Wine Club για φέτος.

Τι είναι όμως αυτό το club; Ιδρύθηκε φέτος και είναι κάτι που έλειπε από την περιοχή μας. Το Patras Wine Club αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων που αγαπούν το κρασί και διοργανώνουν οινογνωσίες, επισκέψεις σε οινοποιία και άλλες μοναδικές δραστηριότητες, γύρο από τον χώρο του κρασιού. Αν αγαπάς και εσύ το κρασί μπορείς να γίνεις μέλος της ομάδας αυτής και να συμμετέχεις σε αυτές τις ενδιαφέρουσες δραστηριότητες.

  1. Το Σάββατο 12 Οκτωβρίου  έγινε η 1η συνάντηση για φέτος για το Patras Wine Club  Εισαγωγή στην Οινογνωσία, με τον Κώστα Προβατά Dip Wset – Provatas Kostas
  2. Την 2η οινογνωσία από τις 10 της σεζόν, για το Patras Wine Club, 16 Νοεμβρίου θα παρουσιάσει ο Νίκος Πολίτης, Οινοχόος Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής »ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ“ – Nikos Politis με θέμα Συνδυάζοντας Κρασί και Φαγητό.Δοκιμή από 11 δημοφιλής ποικιλίες κρασιού από ελληνικά οινοποιεία, συνδυάζοντάς τες με μία μικρή λιχουδιά τύπου μπρουσκέτας/finger food που θα προσομοιώνει μια κατηγορία γεύσεων.Ο Νίκος Πολίτης είναι απόφοιτος του WSPC και οινοχόος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής »ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ“. Μετρά πολλά χρόνια στο χώρο εμπορίας και αντιπροσωπειών οινοποιείων, με μεγάλη εμπειρία και στις εξαγωγές.
  3. Την 3η οινογνωσία  για το Patras Wine Club, θα παρουσιάσει 11 Δεκεμβρίου ο Δημήτρης Σκούρας από το Κτήμα Σκούρα – Domaine Skouras από την Νεμέα, με θέμα Μια Βραδιά με έναν οινοποιό.
  4. Η νέα χρονιά ξεκινά με μία μοναδική οινογνωσία με το Κτήμα Κυρ-Γιάννη ( Kir-Yianni ) και τον Στέλλιο μπουτάρη από την Νάουσα.

🍷4η οινογνωσία την Τετάρτη  15 Ιανουαρίου  με θέμα Μια Βραδιά με έναν οινοποιό – Κτήμα Κυρ Γιάννη, Στέλιος Μπουτάρης – Kir-Yianni

 

Ο Στέλιος Μπουτάρης, γιος και συνεχιστής του οράματος του Γιάννη Μπουτάρη, ιδρυτή του κτήματος, θα μας παρουσιάσει την ιστορία του κτήματος και έπειτα θα μας καθοδηγήσει σε μια οινογνωσία 9 επιλεγμένων ετικετών.

Το κτήμα Κυρ-Γιάννη ιδρύθηκε το 1997 από το Γιάννη Μπουτάρη, μια από τις ξεχωριστές μορφές της ελληνικής οινοποιίας, όταν εκείνος αποχώρησε από την οικογενειακή οινοποιητική εταιρία που είχε δημιουργήσει ο παππούς του το 1879.

Σήμερα, ο Στέλιος Μπουτάρης, οινοποιός τέταρτης γενιάς, καθοδηγεί την ομάδα της Κυρ-Γιάννη στην επόμενη φάση της εξελικτικής πορείας του Κτήματος, αξιοποιώντας δυναμικά τους βασικούς πυλώνες της φιλοσοφίας Κυρ-Γιάννη: καινοτομία, σεβασμός στην παράδοση και εξειδικευμένη γνώση για το κρασί, από το αμπέλι ως τον τελικό καταναλωτή.

Είσοδος: 20€
Απαιτείται κράτηση
Διάρκεια: 2 ώρες
Τετάρτη, 15 Ιανουαρίου 2020 στις 18:30 – 21:30
Προσέλευση: 18.30, Έναρξη: 19.00
Astir Hotel Patras

Θα δοθεί βεβαίωση παρακολούθησης.

Πληροφορίες και κρατήσεις
τηλ. 6907637635

Για περισσότερες λεπτομέρειες & πληροφορίες:

Patras Wine Club
Πάτρα, ΤΚ 26223
email: yiamas@patraswineclub.gr
www.patraswineclub.gr

 

 

Advertisement

Σχολιάστε

Συνδεθείτε για να δημοσιεύσετε το σχόλιο σας:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s